της (Λαϊκής Δημοκρατίας της) Κορέας

Μιλώντας για εθνόσημα, κι άλλα τέτοια βαρετά, σας προτείνω να γουρλώσετε τα μάτια σας και να κοιτάξτε αυτό:


Πωπώ πρωί-πρωί, δηλαδή.

Μια και φάγατε που φάγατε την πίκρα, κοιτάξτε και την επίσημη σελίδα του κράτους, η οποία είναι έτσι λιγάκι πονηρούλα. Λόγου χάρη, μόλις περάσετε τον κέρσορα πάνω από το Enter, να σου η σημαία του κράτους, ενώ κλικάροντάς το μεταφέρεστε (όπως σαν να τρυπώσατε μέσα από τον μαγικό καθρέφτη της Αλίκης) σε έναν θαυμαστό και μαγεμένο κόσμο (τύφλα να έχει ο Νικήτας), αλλά πολύ πιο ‘dark’ (όπως αρέσκονται οι αμερικανοί κριτικοί να προσδιορίζουν οποιαδήποτε ταινία δεν έχει γεύση μίλκσεϊκ και αφή μοχαίρ, λ.χ. το δεύτερο Μπάτμαν με τα παπάκια και τους ασπρόμαυρους πιγκουίνους).

Απολαύστε.

6 σκέψεις σχετικά με το “της (Λαϊκής Δημοκρατίας της) Κορέας

  1. Απ'όλα έχει το.. στάχυ! Και βουνά με χιόνια, και λίμνη που καταλήγει σε φράκτη, που καταλήγει σε power station, που παράγει ηλεκτρισμό.. τι θέλει να μας πει άραγε η Κορέα, ότι κατάφερε να παράξει ρεύμα? Εύγε λοιπόν. Άντε, του χρόνου να δοκιμάσουν να κάνουν και αφαλάτωση νερού:))

    Μου αρέσει!

  2. Ο Τσαουσέσκου είχε βάλει και ένα γεωτρύπανο στο παρόμοιας έμπνευσης εθνόσημο της Ρουμανίας του.Τουλάχιστον δεν έβαλαν επάνω τον χάρτη της χώρας (όπως για ένα μικρό διάστημα το Μπαγκλαντές πάνω στη σημαία του).

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s