Δύο ανακοινώσεις

Παρακαλώ την προσοχή σας.

Αύριο θα πάμε εδώ:

Επίσης, το νέο σουξέ με πολλή αγάπη από τον γάτο του Sraosha στον γάτο τον Rakasha:

8 σκέψεις σχετικά με το “Δύο ανακοινώσεις

  1. αχ τι κρίμα που δε θα μπορέσω να παραβρεθώ! με ενδιαφέρει πολύ η σεξουαλική ζωή των Κυπρίων, σε περικαλώ μετά να μας κάνεις μια περίληψη, τα βασικά τουλάχιστον, να ξέρουμε να πορευόμαστε.

    Μου αρέσει!

  2. Η σεξουαλικότητα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευτούμε σε ανθρώπους που εκδίδουν ανακοινώσεις με comic sans.It is classified as a casual, non-connecting script, and was designed to imitate comic book lettering, for casual use in informal documents.Να τους το πεις αυτό.

    Μου αρέσει!

  3. @sikia, καλό λύκο: αυτό το σπάνιο είδος καρχαρία (Cyprius Cyprius Cypriani) έχει τωόντι πολύ ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή. Επιπλέον, το οικοσύστημά του βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου και η κοινωνική του οργάνωση δε μοιάζει με κανενός άλλου ζώου.@akindynos: η άποψή σας καταγράφτηκε.@τσομπάνο κρητικό: έχουνε λούντζα κρασάτη (αλλά συνεπάγεται μακροχρόνιες δεσμεύσεις), έχουνε κι ωραιότατα προϊόντα (ξυδάτα, ξινά κι αλμυρά) από ανατολική Ευρώπη. Κοπκιάστε!@rakasha: Σου διέφυγε και πάλι η ουσία: ο ηλίθιος είναι το κατοικίδιο, η γάτα ο αφέντης. Τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s