Αυτό με τον Χριστό το ξέρετε;

3 σκέψεις σχετικά με το “Αυτό με τον Χριστό το ξέρετε;

  1. είναι άθλιος ο λάκης στον τρόπο εξιστόρησης. μάλλον για αυτό προκαλεί μια κάποια αμηχανία στο διανοουμενίστικό κοινό που διχάζεται μεταξύ εύστοχου περιεχομένου και λιγδωμένης φάτσας.

    Μου αρέσει!

  2. Πρώτη φορά ακούω ανέκδοτο πολυεθνικό, όπου ο χαμένος της υπόθεσης είναι ο δικός μας- ο Έλληνας δηλαδή.Τί συνέβη άραγε κι ήρθαν τα πάνω κάτω;….καλό όμως;-)Κι ένα σχόλιο για τον Λαζόπουλο:παρά τις όποιες αδυναμίες που παρουσιάζει η κρίση του για τα πράγματα, καθώς γέρνει ελαφρώς ή βαρέως προς το μέρος τινών εξ αυτών, ωστόσο προσπαθεί. Και αρκετές φορές με πετυχημένο αποτέλεσμα.

    Μου αρέσει!

  3. …αλλού γι' αλλού ξεκίνησα…Όμως κατά την, αληθώς σεμνήν και ταπεινήν γνώμην μου, η σωστή κομματική ποινή που πρέπει να επιβάλει ο Καραμανλής στον Μαγγίνα είναι να λειτουργήσει το …αναψυκτήριό του.(ακολουθεί διαφήμιση ελευθέρως αναδημοσιεύσιμη)ΝΕΟ ΟΥΖΕΡΙ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ«Το Στέκι του Μάγγα»@ Θαυμάσιοι μεζέδες σε τιμές που δεν σάς φέρνουν ζάλη.@ Όλες οι καλές μάρκες ούζου για πολύυυυυ γλυκειά ζάλη.@ Μπορούν να πίνουν (και να μεθύσουν…) ΟΛΟΙ από την παρέα σας!!!@ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ:Διαθέτουμε έμπειρους, ασφαλισμένους στο ΙΚΑ και στο ΤΣΑ!, ινδούς σωφέρ για «μετά», που, ξεμέθυστοι αυτοί, θα οδηγήσουν με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας σπίτι. Ελάχιστη επιπλέον χρέωση.@ Μαγευτικό περιβάλλον μέσα σε 7,5 κατάφυτα στρέμματα.@ Άνετος χώρος πάρκινγκ χωρίς χρέωση.@ Νέα Διεύθυνση και Chef: Έμπειρος πρώην υπουργός.@ Για το ρεζερβέ σας τηλ.: 210-67.10.130

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s