Τάδε λέγει Καζαμίας για το 2019-2022

vlcsnap-2017-06-22-23h48m52s367

Ας παραστήσω τον Καζαμία.

vlcsnap-2017-06-22-23h49m12s906

Θα βγει η Νέα Δημοκρατία και θα σχηματίσει κυβέρνηση με ό,τι μείνει από το ΚΙΝΑΛ. Οι γνωστοί καθεστωτικοί γραφιάδες θα κορυβαντιούν ψέλνοντας πόσο πιο δημοκρατικό  είναι αυτό το κυβερνητικό σχήμα σε σχέση με το απεχθές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και ποιος να τους ψέξει για το σκέλος «ΑΝΕΛ»;

vlcsnap-2017-06-22-23h49m19s934

Η Νέα Δημοκρατία θα παραλάβει χάος, που δημιούργησε η παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ, του ίδιου που με καμάρι απουσιολόγου αποδίδει εξωπραγματικά πλεονάσματα στους αφέντες που εγκατέστησε η Μνημονιοκρατία. Δεδομένου ότι τα πλεονάσματα προέρχονται από υπερφόρολογηση όλων μας εκτός από τα συνήθη υποζύγια, η αναγκαία λύση θα είναι φοροελαφρύνσεις για τους πιο πλούσιους («για να έρθει η ανάπτυξη», κατά τας γραφάς) και συνθλιψη στα συνήθη υποζύγια που εξαθλίωσε η Μνημονιοκρατία. «Ανάσανε ο κόσμος» «θα δούμε θεού πρόσωπο» θα αντιφωνούν εναλλάξ Σκάι και κρατική ΕΡΤ.

vlcsnap-2017-06-22-23h49m29s344

Ενδεχομένως να χρειαστεί να δημοπρατηθούν και πρώτες κατοικίες, δυστυχώς μας επιβάρυνε ανεπανόρθωτα όλος αυτός ο κρατισμός της δημόσιας Υγείας, της οποίας η δήωση επιβραδύνθηκε μετά το ’15, και των επιδομάτων και των κρατικών συντάξεων. Ευτυχώς όμως και η υγεία και οι συντάξεις θα μεταρρυθμιστούν και τα επιδόματα θα κοπούν και όποιος θέλει να δουλέψει δεν χρειάζεται να πληρώνεται κιόλας, εκτός αν εναγκαλιστεί το δίδυμο αριστεία και καινοτομία ώστε να ανοίξει φάρμα με βιολογικό γκοτζιμπέρι στου Παλούμπα ή φάρμα ρεΐκι στην Καλαμπάκα.

vlcsnap-2017-06-22-23h49m39s936

Δυστυχώς εξαιτίας των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων η θνησιμότητα στα συνήθη υποζύγια θα αυξηθεί και το βιοτικό επίπεδο θα καταβυθιστεί, όμως αυτά πλέον θα είναι παιδάκια που τάχα λιποθυμούν και αυτόχειρες μνημονιόπληκτοι: προπαγάνδα των σταλινικών του ΣΥΡΙΖΑ που θα καραδοκούν να ανακαταλάβουν την εξουσία και να μας κάνουν Σοβιετία, η οποία βρίσκεται παντού γύρω μας την Ερυθρά (κι ανερυθρίαστη) Τετραετία 2015-2019. Το θετικό θα είναι πάντως ότι θα υπάρχουν χέρια να μαζεύουν φράουλες και ροδάκινα και θα στρατολογηθούν φρέσκα κωλαράκια να στελεχώσουνε τα στούντιο, οπότε θα πάψουμε να εξαρτιόμαστε τόσο πολύ από ξένες και ξένους πια.

vlcsnap-2017-06-22-23h49m53s482

Τα Μέσα όμως δεν θα ασχολούνται με αυτά τα θλιβερά και μπανάλ. Θα ασχολούνται με την εντυπωσιακή ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και τα νέα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας. Κουράκηδες, Φίληδες, Γαβρογλαίοι, Περιστέρες Μπαζόλες και αχτένιστες κυρα-Τασίες θα αντικατασταθούν από τον Σοφό Άδωνι, τον Στιβαρό Φορτσάκη, τον Γίγαντα Κικίλια, τον Άντρα τον Βορίδη, τον Ποιητή Κωνσταντίνο Μπογ, καθώς και από άλλες προσωπικότητες μετά από γενναίο άνοιγμα του Οικογενειάρχη Μητσοτάκη προς την Κεντροαριστερά: συγγραφείς, μουσικούς του έντεχνου, γηραιές και σεβάσμιες μορφές των γραμμάτων. Οι εφημερίδες και οι διανοούμενοι αυτής της χώρας θα υμνούν το Όραμα του Οραματιστή καθώς και την επιδέξια αλλά στιβαρή δεξιά χείρα της φιλελεύθερης πλην θεοσώστου παράταξης.

vlcsnap-2017-06-22-23h50m45s142

Δυστυχώς θα υπάρχουν φασαρίες, είτε υπό την καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ είτε και όχι, αφού γνώμη για τα κοινά έχουνε και διάφορα ζώα, υποζύγια, που πεινάνε και τους πέφτει το ζάχαρο ώστε να μην αποφασίζουνε νηφάλια αλλά να παρασύρονται από λαϊκιστές. Μετά τη γλυκειά παραμύθα της ανάθεσης του ’12 θα ξανάχουμε ξύλο και καράτε στους δρόμους μας, τροχοπέδη στην ανάπτυξη και στην εικόνα πολιτισμένου φόντου στα ερμπιενμπί που αξίζει στη χώρα μας. Ευτυχώς η στιβαρή ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως θα επανασυγκολλήσει τους ακρωτηριασμένους όρχεις της ΕΛΑΣ, που έπεσε σε πλήρη επιχειρησιακή αδράνεια το 2015-2019, και μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση διαδόχων και βαρόνων, θα στείλει τους ταραξίες να κάνουν τον σταυρό τους καθώς θα διασκορπίζονται μέσα σε νεφέλες ισραηλινών δακρυγόνων και από πίδακες νερού μηχανοκίνητου.

vlcsnap-2017-06-22-23h50m52s295

Μη νομίσει όμως κανείς ότι επίκειται η εγκαθίδρυση αστυνομικού κράτους, όχι βέβαια. Ο ίδιος ο κόσμος ο αγανακτισμένος με την ηγεμονία της Αριστεράς που τα ξεπούλησε όλα (και τη Μακεδονία μας) θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του, λιγότερο ή περισσότερο εριστικά, αλλά πάντα με αγάπη στην πατρίδα και στην αστική δημοκρατία. Δυστυχώς, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μαζί με τα εθνομηδενιστικά ξερά καίγονται και τα παράπλευρα χλωρά: μοιραία θα εκδηλωθεί κάποια εμπάθεια απέναντι στους Γύφτους και τους Γύφτους εκ Πακιστάν που στρατολόγησαν οι Ζαίοι για να ανατρέψουν το πολίτευμα και να υψώσουν σφυροδρέπανα και ουράνια τόξα. Δυστυχώς. Τι να γίνει. Τα δυο άκρα τρέφουνε το ένα το άλλο, έτσι γίνεται — θα το απαγγέλλουν μεγαλοφώνως τα Μέσα αυτό.

vlcsnap-2017-06-22-23h50m59s345

Όσοι φτάσατε μέχρι εδώ γνωρίζετε βεβαίως ότι οι προβλέψεις του Καζαμία είναι προϊόν φαντασιοπληξίας. Επίσης αντιλαμβάνεστε ότι το πρόβλημα του Καζαμία δεν είναι η ΝΔ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, που προσπάθησε να παραστήσει το κεντροδεξιό κόμμα σε αριστερό περιτύλιγμα. Και όπως φάνηκε, αυτό ήταν εξαιρετική ιδέα, σαν π.χ. μια τούρτα με γεύση μπάμιες-κουκιά: πολλοί δεν θα τη ζύγωναν γιατί είναι τούρτα και κάνουν δίαιτα, όσοι πάλι θα την έτρωγαν θα τους γύριζαν τα στομάχια.

vlcsnap-2017-06-22-23h51m06s669

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s